Bursdager

Bursdag og selskap er stas både for de som fyller år og de som blir invitert i selskap.

For å sikre at alle barn blir inkludert har vi felles regler når det gjelder barnas bursdagsfeiringer hjemme. Disse er vedtatt av foreldrerådet.
Her er alternativene dere kan velge mellom dersom barna i barnehagen skal være med på deres barns bursdagsfeiring:

• Invitere hele avdelingen.
  • Inviter alle i årskullet til barnet.

Ellers markerer vi selvfølgelig alle bursdager i barnehagen også. Vi setter barnet i fokus denne dagen. De får krone, vi synger bursdagssang, sender opp ”raketter” osv. Barnet får være med på kjøkkenet og lage smoothies til avdelingen, og bestemmer hva vi skal bruke av frukt og bær for å få en deilig smak. Det er ikke tillatt å ta med kaker, is eller lignende, og vi ber om at foreldrene respekterer dette.