Rampedag

Vi mener at barnehagen er den nye barndommens gate, det er her det meste av leken skjer nå. Leken gir en befriende følelse, vi utvikler oss og blomstrer i den.

Vi som jobber i Frognerkilen er gjerne med på leken. Hver fredag har vi rampedag. Dette er dager det er lov til å tulle og tøyse ekstra mye. På disse dagene kommer barna gjerne med et lurt smil, og vi ser at enkelte nesten bobler over av å tenke på hvordan dagen skal bli. Man vet at man kan finne på litt sprell, men det er jo ikke sikkert at man gjør det… Bare det at muligheten er der, tror vi gir en stor frihetsfølelse, man kan senke skuldrene, og kose seg frem til det blir helg.
Enkelte rampedager er grundig planlagt av oss voksne. Fra tidligere barnehageår kan vi nevne bakvendtdagen, Spa-dagen, kongelig bryllup, sirkus, kongelig bursdag, sjørøverdag, blålysdag, eventyrdag med mer. Vi kan vel ikke si annet enn at vi voksne hadde det rimelig gøy disse dagene også...:-). Vi er opptatt av at energi, entusiasme og glød smitter, og gleder oss til kommende rampedager.